Om Sønderjyske Energi ApS - Sønderjyske Energi

Om Sønderjyske Energi ApS

Leverer, monterer og servicerer energioptimerende totalløsninger i hele Danmark

Gas, luft til vand- og jordvarmepumper

Vi rådgiver og skræddersyer færdige løsninger – både i forbindelse med gas, luft til vand- og jordvarmepumper og tilbyder naturligvis kun kvalitetsprodukter, både i varer og i udførelse, som sikrer dig en stærk løsning til en konkurrencedygtig pris.

Alle vore produkter er på Energistyrelsens positivliste og er beregnede til energitilskud, hvilket vi hjælper med at hente hjem for vore kunder.

Vi har 30 års erfaring i

  • Gasfyr
  • Varmepumper
  • Jordvarme
  • Energirådgivning

Optimér energikilden, og spar mange penge

Energirenovering er en god investering. Varmeudgifterne bliver løbende en større andel af de samlede budgetter for både private og erhverv, men der kan spares mange penge om året, hvis bare der vælges den rigtige energiløsning.

En fiks og færdig løsning

Lad os stå for det hele – fra fjernelse af gamle installationer til montering og indregulering af nye. Vi laver installationer i hele landet, og ønsker i, at vi samarbejder med lokale håndværkere, så gør vi gerne det. Vi lytter grundigt til jeres behov, og I får en færdig pris på det hele.

Autoriseret Viessmann-installatør

Vi har igennem mange år installeret energiprodukter fra Viessmann – det er tysk topkvalitet, når det er bedst! Vi har gennemgået en række specielle kursusforløb i Viessmanns produkter, så vi er derfor yderst kompetente til installation og justering af netop disse produkter.

Efteruddannelse

Vores mange veludførte installationer og løbende efteruddannelse gør os til eksperter i varmeanlæg. Vi beregner og finder i samarbejde med dig den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Alt udført arbejde dækkes af vores brancheorganisations garantiordning.

Velkommen til Sønderjyske Energi ApS